Meny Stäng

Att låna pengar med direkt utbetalning

Det finns flera anledningar till varför folk väljer att ansöka om ett lån. Det kan så att du behöver pengar till en ny bil, ett hus eller för att åka på drömresan. Det finns flera långivare som erbjuder lån till alla dessa alternativ, det finns också lån att ansöka där pengarna betalas ut direkt. Det kan vara bra ifall du stöter på oväntade utgifter eller andra pengaproblem.

Så här fungerar det

Det finns flera alternativ för dig som är intresserad av att ansöka om lån med utbetalning på direkten. Det första du måste göra är att bestämma vilken långivare du ska ansöka hos. Här hittar du en lista på långivare som betalar ut direkt. Det finns flera företag som erbjuder dig att göra en ansökan hos flera långivare på en gång. Då får du se vad som gäller för lån hos flera långivare och kan välja det som känns rätt för dig. Det viktigaste när du ansöker om ett lån är att läsa igenom informationen för att vara säker på att de erbjuder utbetalning på nolltid.

  1. Börja med att välja långivare och gå in på deras hemsida.
  2. Klicka vidare till ansökningsformuläret och fyll i.
  3. Idag låter de flesta långivare dig att legitimera dig med BankID, annars följ de instruktioner som står och skicka in din ansökan.
  4. Sedan är det bara att vänta på svar. Trots att långivare säger att de har direkt utbetalning kan du få vänta några minuter efter att du blivit beviljad lånet.

Viktigt att tänka på

Det finns ett antal faktorer du måste tänka på innan du bestämmer dig för att ansöka om ett lån med direkt utbetalning. Faktorerna gäller egentligen oavsett vilken typ av lån du ska ansöka om. En viktig sak du måste tänka på innan du skickar in din ansökan är vad du behöver pengarna till och om det är värt att betala mer än vad du egentligen behöver. Varje lån har nämligen en ränta vilket innebär att beloppet du måste betala tillbaka är större än det du lånar. Du måste vara säker på att det är något du kommer ha råd med. Det brukar finnas uträkningar och exempel på hur mycket du måste betala tillbaka vid lån hos vissa långivare. Annars kan du själv räkna ut detta efter att du tagit reda på vilken ränta som gäller. Ju lägre ränta ett lån har desto mindre måste du betala tillbaka, leta därför efter lån med låg ränta.